Ali Staminox zares deluje?

Po Uredbi (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Staminox ne smemo pripisovati nikakršnih učinkovin. Na podlagi mnenj uporabnikov tabletke, pa vam lahko povemo, da moški vseh starosti poročajo o izboljšanju kvalitete spolnega odnosa in lažjem doseganju erekcije. Pri uporabi tega izdelka ni nujno, da bodo opazni enaki učinki pri vseh uporabnikih.

 

Katere so ostale prednosti?

Po Uredbi (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Staminox ne smemo pripisovati nikakršnih učinkovin. Za hitrejše branje pa smo za vas naredili povzetek mnenj, ki v kratkem govorijo o tem, da poleg lažjega in hitrejšega doseganja erekcije naše stranke poročajo, da tabletke Staminox lahko povečujejo libido, popestrijo spolni odnos, pomagajo pri prezgodnjem izlivu, povečajo trdoto erekcije, zmanjšujejo regeneracijski čas med orgazmi, pomagajo dosegati večkratne orgazme … Moški so bolj samozavestni, njihove partnerke pa presenečene in zelo zadovoljne. Nekateri uporabniki sčasoma opazijo tudi spremembo v debelini in dolžini erekcij.

 

Kaj naredim, če z izdelkom ne bom zadovoljen?

Vaš nakup je popolnoma brez tveganja. Če z izdelkom ne boste zadovoljni, vam bomo povrnili celotno kupnino, zmanjšano za poštne in manipulativne stroške.

 

Katere so sestavine?

Staminox vsebuje le najbolj kvalitetne naravne sestavine, ki pomagajo pri doživljanju večjih in trdnejših erekcij. Več o sestavinah si lahko preberete na zavihku ‘Sestavine’.
Ali so znani kakšni stranski učinki?

Za razliko od ostalih kemičnih pripravkov in zdravil Staminox temelji na naravnih sestavinah. Le redki uporabniki so navedli blage stranske učinke v obliki suhih ust, zamašenih sinusov, rdečice ali glavobola. Če opazite katerega od stranskih učinkov, priporočamo, da zmanjšate odmerek Staminox-a za polovico, saj se učinek kaspule pri posameznikih razlikuje. V primeru, da se pojavijo omenjeni stranski učinki, vam za blažitev svetujemo pitje zadostne količine vode oz. manjši odmerek Lekadola, ki vsebuje paracetamol.

 

Kakšna so navodila za uporabo?

Z zadostno količino vode vzemite 1 kapsulo 30-60 minut pred spolno aktivnostjo. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, ki je 1 tableta na vsake tri dni.

 

Koliko časa bo viden učinek?

Po Uredbi (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Staminox ne smemo pripisovati nikakršnih učinkovin. Kaj o trajanju pravijo uporabniki, pa si lahko podrobno preberete v mnenjih uporabnikov, ki omenjajo da tabletka lahko deluje tudi do tri dni.

 

Zakaj izbrati Staminox in ne izdelkov, ki vsebujejo “Sildenafil Citrat”?

“Sildenafil Citrat” je zdravilna učinkovina, ki je dostopna samo na recept in umetno stimulira erekcijo pri moških, ki imajo težavo z erektilno disfunkcijo (ED) ali impotenco. Staminox zeliščna alternativa, za katero uporabniki pravijo, da ima podoben učinek in manj stranskih učinkov. Sildenafil Citrat je izjemno drag in ima stranske učinke, ki vljučujejo težave z očmi (barvna slepota/občutljivost na svetlobo/zamegljen vid), erekcije dolge več kot 4 ure (nevarno), srčna kap, nereden srčni utrip in celo smrt!

 

Kako lahko plačam?

Plačilo se izvede brez kreditnih kartic, ob prevzemu pošiljke.

 

Koliko časa bo trajalo, da dobim svoje naročilo?

Naročilo boste prejeli v roku 1-3 dni. Naročila, ki so med delavniki oddana do 13. ure, odpošljemo še isti dan. Pošiljka ponavadi prispe že 1 dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezan naš poslovni partner Pošta Slovenije, je 3 dni.

 

Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki?

Ne, pošiljke so povsem diskretno zapakirane in neoznačene. Če naročila vseeno ne želite prejeti na dom, ga lahko prevzamete tudi na izbrani poštni poslovalnici (opcija poštno ležeče).

 

Kaj pomeni poštno ležeče pošiljanje?

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na vse poslovalnice Pošte Slovenije. Prejemnik si izbere katerokoli slovensko poslovalnico, vendar je potrebno napisati točno številko poštne poslovalnice (1000 Ljubljana NI dovolj). Namesto naslova (ulica, cesta in hišna številka) se na pošiljko izpiše Poštno ležeče. Tako kot pri pošiljanju na dom je čas potovanja pošiljke do 3 dni (ponavadi 1 dan). Prejemnik pošiljke tako na dom ne dobi NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke stranka prejme po elektronski pošti oz. po SMS sporočilu. Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni.